PROJECTE LA VIDA EN EL PASSAT

LA VIDA EN EL PASSAT

Ja hem començat el projectedel segon trimestre,  "La vida en el passat".Viatjarem per totes les etapes de la història de la humanitat, farem descobriments i aprendrem mentre investiguem.


Aquí tenim el trailer presentació del projecte i un vídeo més complert amb les etapes que treballem.


Avui hem mesurat a escala. Al principi ha estat difícil d'entendre, però després ens ha agradat molt. També ens ha servit per situar al mapa pobles de l'edat antiga com Roma i Grècia.Seguint amb les mates, cada dia intentem fer un problema. Aquest tenen a veure sobre el circ on es feien curses de cavalls a Roma. Amb els recorreguts que hi feien aprenem a mesurar amb metres i quilòmetres. És molt curiós!
Una de les activitats que més ens agrada és fer búsquedas a l'ordinador. Hi trobem informació que l'anem col·locant a una presentació que estem preparant per grups.Aquesta setmana hem acabat la "imatge màgica" que ens ha agradat molt. Cadascú ha pogut triar una imatge d'una època diferent.També hem fet unes descripcions sobre uns personatges de diferents etapes. Ho hem fet amb la tècnica de foli giratori i ens ha quedat força bé. Aquí ho teniu: PADLET INFORMATIU
 Padlet "LA vida en el pasat"

 EXPOSICIONS ORALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada