PROJECTE TELEMATIC

Aquest curs participarem en el projecte telemàtic "Geofestes". Comencem el projecte telemàtic "Geofestes" on participem conjuntament amb altres escoles de Catalunya per compartir les nostres festes i tradicions. De moment hem començat fent les presentacions del grup.Per veure la nostra publicació cliqueu aquí


Aquí us deixem les publicacions que fem en el programa:


PRESENTACIÓ DEL GRUP
Hola nens i nenes,

Nosaltres som els alumnes de 3r del col·legi Pompeu Fabra de Salt. La nostra classe té el nom d'un vent, concretament, es diu la classe Mestral. Com podeu veure a la foto de baix, a l'aula som una bona colla, ni més ni menys que 27 alumnes, és a dir,12 nens i 15 nenes. Creiem que som un grup molt divertit i participatiu, tot i que, a vegades, parlem una mica massa. Entre les nostres assignatures preferides hi ha les mates, la plàstica, la informàtica i l'educació física. Durant l'hora del pati ens encanta és jugar a futbol i a bàsquet. A classe fem activitats molt divertides com per exemple el treball amb ipads o robòtica, però sobretot, el que més ens agrada és marxar d'excursió, especialment quan anem de colònies. Moltes vegades treballem en grup cooperatiu, això ens va molt bé perquè d'aquesta manera ens ajudem els uns amb els altres. En total a la nostra aula tenim ha 7 grups cooperatius i cada membre del grup té una funció diferent.

Si algun dia veniu a nostra escola veureu que no és gaire gran. Concretament som 363 alumnes, els més petits tenen 3 anys i els més grans en tenen 16. Hi ha una sola línia, per tant, som l'únic tercer de primària. Els nens i nenes de l'escola estem repartits en dos edificis, un pels alumnes de primària i infantil i un altre pels de secundària. Tenim tres patis, dos amb sorra i pedres i un altre amb la pista de bàsquet i futbol. La nostra escola està situada a Salt, un poble amb més de 30.000 habitants que està situat molt a prop de Girona. Com ben aviat descobrireu el nostre poble és un lloc ple de tradicions i festes. Si veniu a Salt no us oblideu de visitar indrets tan bonics com el pla dels Socs, la plaça de les Llúdrigues o el parc Monar, entre d'altres.

Com veieu tenim moltes ganes d'explicar-vos com són les nostres tradicions i festes així com també de conèixer les vostres.

Una abraçada molt gran dels nens i nenes de la classe Mestral!

PRESENTACIÓ DEL POBLE

Hola nens i nenes,

Som els alumnes de classe Mestral de Salt. Ens ha fet molta il·lusió llegir les vostres presentacions. Nosaltres us hem preparat un vídeo amb un recorregut pels llocs més característics i emblemàtics del nostre poble. Esperem que us agradi!

LA LLEGENDA DE LA NINFA I EL GEGANT DEL REC

Hola nens i nenes! 

Ens encanta el nom que ha sortit per a la mascota, creiem que Xispetes li escau molt! Aquest dies hem estat llegint les vostres presentacions, ens ha fet molta il·lusió saber més de vosaltres i descobrir aquests llocs tan bonics que hi ha a Badalona. 

Avui us presentem una llegenda molt coneguda a Salt, es diu la llegenda de la nimfa i el gegant del rec. La història està inspirada en un rec que justament ens passa molt a prop de l'escola, la sèquia Monar. Esperem que us agradi!

ELS GEGANTS DE SALT

Hola nens i nenes del Geofestes!

Ens han agradat molt les vostres llegendes i tant amb la d'en Tei com amb la del campaner heu fet uns dibuixos molt bonics, sou uns artistes!

Nosaltres us presentem un dels elements més importants en tota festa major: els gegants i capgrossos. Com veureu aquí a Salt en tenim una bona colla.

LA FESTA MAJOR DE SALT

Hola nens i nenes del Geofestes,

Aquests dies hem estat parlant de totes les activitats que fem aquí Salt, com veureu n'hi ha de tot tipus tant pels més grans com pels més petits. Tenim moltes ganes de saber com són les vostres festes majors així que escriviu-nos aviat!

Una abraçada molt gran!

CARTA A L'ALCALDE DE SALT


Hola nens i nenes del Geofestes,

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Salt hem escrit aquesta carta al nostre alcalde proposant-li una sèrie de millores de la nostra Festa Major.

Esperem que us agradin.

Fins una altra!______________________________________________________________________________
  • PROJECTES TELEMÀTICS QUE HEM FET EN CURSOS ANTERIORS:
    • 2n: De 3 en 3 contes
    • 1r: De 3 en 3 endevinalles
    • Educació infantil: 3Estacions
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada